عکاسی

عکاسی یک رشته هنری ومدرن است و وابسته به ذوق شخصی افراد است...

عکاسی

عکاسی یک رشته هنری ومدرن است و وابسته به ذوق شخصی افراد است...

عکاسی از دیرباز رواج پیدا کرده و هنرمندان عزیز کشور باعث گسترش این رشته در هنرستلنها شدند،تنها عکس است که خاطرات مارا چه خوب چه بد حفظ میکند،امیدوارم که خاطرات خوبی داشته باشیم از عکسامون همگی ...
یا حق...!

بایگانی

۱۲ مطلب در آبان ۱۳۹۴ ثبت شده است


دسته‌بندی کلی دوربین‌های عکاسی:

  • دوربین‌های آنالوگ:

دوربین‌های آنالوگ به طور کلی به دوربینی انعکاسی گفته می‌شود که نور برای رسیدن به منظره یاب آن بایستی توسط آینه‌ای با زاویه ٤٥ درجه، شکستی معادل ٩٠ درجه پیدا کند.

دوربین‌های آنالوگ به دو گروه کلی تقسیم می‌شود:

دوربین های فانوسی: در این دوربین‌ها، بدنه یا اتاقک دوربین، یعنی فاصله میان لنز و محل قرار گرفتن فیلم، از یک فانوس چرمی آکاردئون شکل تشکیل شده است.

دوربین‌های بدون فانوس: در این نوع، لنز به وسیله ابزاری به نام مانت ١ ، به بدنه دوربین که از جنس سختی ساخته شده است، متصل می‌شود.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۶ آبان ۹۴ ، ۱۹:۰۴
sara molafathi


 

آشنایی با تاریخچه عکاسی

فرهنگ، ادبیات و هنر > هنر - همشهری آنلاین:
عکاسی (Photography) از دو واژه یونانی نور (photo) و ثبت کردن (graphing) گرفته شده است

به عمل ثبت تصاویر روی موادی حساس با کمک نور و پرتوافشانی عکاسی گفته می‌شود اما این فرایند بعدها تغییر شکل داد.

سرجان فدریک ویلیام هرشل - دانشمند انگلیسی- در سال 1839برای نخستین بار از واژه Photography -ع کاسی - استفاده کرد.

اولین عکس در آوریل سال ۱۸۲۷، توسط ژوزف نیسفور نیپس مخترع فرانسوی با یک دوربین سوزنی گرفته شد.

عکس وی برای ظاهر شدن باید ۸ ساعت در معرض نور قرار می‌گرفت و پس از مدت کوتاهی نیز نقش تصویر از بین می‌رفت.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۶ آبان ۹۴ ، ۱۹:۰۰
sara molafathi


این طوری پرتره می گیرند-در باره عکاسی پرتره


پرتره یکی از بهترین سبک های عکاسی است. شما، زیباترین بخش انسان که صورت اوست را انتخاب می کنید و عکسی ماندگار می گیرید. عکس های پرتره بیشتر مواقع زنده هستند و گویا با بیننده حرف می زنند. در پرتره، برای القای مفهومی خاص یا صرفا برای نمایش زیبایی، باید کادربندی، نوردهی و انتخاب زاویه درست داشته باشید.

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۶ آبان ۹۴ ، ۱۸:۴۷
sara molafathi


چه زمانی باید از فلاش استفاده کرد؟

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۶ آبان ۹۴ ، ۱۸:۳۱
sara molafathi

فن عکاسی در ایتالیا دارای ریشه ها این است و قدمت آن بسده شانزدهم میلادی می‌رسد.در آن هنگام لئونارد داوینچی اتاقک تاریک را که اختراع آن در زمانی دورتر صورت گرفته بود، در کتاب آتلانتیک (codiceAtlantico) توصیف کرد که در سال 1568  دانیلو بارابارو «Damillo Barbaro  » نجبیب زاده ونیزی باقرار دادن یک عدسی در محلی که قبلاً سوراخ کوچکی برای عبور پرتوهای نور و تشکیل تصویر بود.آن را تکمیل کرد دانشمندی ناپلی بنام جی بی دلایورتا، « G.B.BEllaporta » در کتاب خود بنام طبیعت جادویی « Magia Naturalis »  1558 به توصیف این وسیله پرداخت در نتیجه غالباً اختراع آن به اشتباه به وی نسبت می‌دهند. باوجود این نام دلاپورتا برای همیشه در تاریخ "اتاقک تاریک" پیوند خورده‌است, چون او به وسیله مذکور معروفیت عام بخشید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۴ آبان ۹۴ ، ۲۲:۲۵
sara molafathi
برای نمایش مطلب باید رمز عبور را وارد کنید
۱۸ آبان ۹۴ ، ۰۰:۴۵
sara molafathi

معرفی شغل عکاس

 عکاسی مسیر ایرانی
اگر اهل هنرید و عاشق عکاسی، این شغل ایده آل شماست.
 
عکاسی یعنی ثبت و ایجاد یک تصویر؛ که در دو مرحله انجام می‌شود : نخست، بدست‌آوردن تصویر به وسیلهٔ دوربین و ثبت آن روی نگاتیو یا گیرنده تصویر الکترونیکی و دوم، ظاهر کردن تصویر مخفی حاصل از دوربین عکاسی و پایدارکردن آن. در واقع عکاسی فن عکسبرداری است. آنکه این فن را می داند عکاس می باشد.
 
عکاسی اولین بار در اواخر سلطنت محمدشاه قاجار توسط نظامیان و مستشاران اروپایی به ایران وارد شد. شاید بتوان اولین عکاس ایرانی را ناصرالدین شاه دانست که به دلیل علاقه شخصی، عکاسی را از مسیو کارلیان آموخت و اولین عکس ها را از اطرافیان، مناظر، شکارگاه ها و... گرفت.
 
عکاس باید دارای مهارت های فنی و هنری لازم برای عکس گرفتن از چهره های افراد (پرتره)، اشیاء مکان ها و وقایع باشد. عکاسی زمینه های مختلفی هم دارد از عکاسی چهره گرفته تا عکاسی طبیعت، عکاسی ورزشی، عکاسی هنری و غیره. به عنوان مثال عکاس علمی، داده ها و پدیده های علمی و پزشکی را به تصویر کشیده و ثبت می کند. او معمولا در زمینه های علمی مانند مهندسی ، پزشکی ،‌ زیست شناسی و شیمی تا حدودی آگاهی دارد. یا مثالی دیگر عکاس خبری است که از مردم ،‌ مکانها،‌ رویدادهای ورزشی، سیاسی و اجتماعی که ارزش خبری داشته باشند برای روزنامه ها، ژورنالها، مجلات و تلوزیون عکس می گیرد.
 
عکاس باید فردی خلاق و دارای ذوق هنری بوده و به راحتی با دیگران ارتباط برقرار کند. او باید دید قوی داشته و با دقت زیاد جزئی ترین موارد را مشاهده کند.
 
برای عکاسی هم می توان به صورت تجربی و با گذراندن دوره های آموزشی آزاد کار کرد و هم می توان تحصیلات دانشگاهی کسب کرد. معمولا در کارهای حرفه ای و تخصصی، عکاسان دارای تحصیلات آکادمیک به کار گرفته می شوند. البته داشتن تجربه در شغل عکاسی بسیار مهم است.
 
شغل عکاسی سختی های خاص خودش را دارد. گاهی برای گرفتن عکس باید مسافت های طولانی را طی کرده، مدت ها انتظار کشیده و همزمان تجهیزات سنگینی را حمل کند. او باید در شرایط مختلف آب و هوایی بد یا خوب، خطرناک یا ایمن و... کار کند. به عنوان مثال عکاسی که از حیوانات در طبیعت عکس برداری می کند، گاهی باید ساعت ها در کمین بوده و با قبول خطرات مختلف آن، منتظر صحنه های ناب موردنظر خود باشد تا بتواند عکس های حرفه ای خوبی بگیرد.

ساعت کاری عکاس بسیار متنوع است. عکاس اگر در استخدام جایی باشد، معمولا ساعات مشخصی را کار می کند. اما اگر به صورت آزاد و مستقل کار کند، ساعات کاری متنوع و نامنظمی دارد. البته در شغل عکاسی امکان کار به صورت پاره وقت نیز وجود دارد.
 
محل کار اصلی عکاس معمولا در استودیو های عکاسی است. ولی بسته به نوع کار در محیط های مختلف خارج از استودیو نیز کار می کند. برخی از عکاسان مانند عکاسان تجاری، خبری یا صنعتی ممکن است گاهی برای تهیه عکس به سفرهای کاری بروند.
 

 در ادامه با وظایف عکاس، مهارت و توانمندیهای مورد نیاز عکاسی، تحصیلات لازم برای ورود به شغل عکاسی، بازار کار و فرصت شغلی عکاس، درآمد عکاس و برخی از عکاسان معروف آشنا خواهید شد.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۸ آبان ۹۴ ، ۰۰:۳۲
sara molafathi

جاوید رمضانی، عکاس حوزه صنعتی در گفت‌وگو با خبرنگار هنر و اقتصاد هنر آنلاین با بررسی زوایای مالی مختلف در هنر عکاسی اظهار کرد: عکاسی هنر گرانی است و هنرجویان باید با آگاهی از این موضوع وارد عرصه این هنر شوند، البته بیشتر دانشجویان رشته عکاسی پس از ورود به دانشگاه و در همان ابتدا از زبان استادان این رشته با این واقعیت مواجه می شوند. بسیاری از دانشجویان رشته عکاسی پس از ورود به دانشگاه و اطلاع از هزینه هایی که این هنر در بر دارد قید حضور در دانشگاه را می زنند.

۱۸ آبان ۹۴ ، ۰۰:۱۲
sara molafathi

عکاسی تبلیغاتی


  













منبع/bing.ir







۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۷ آبان ۹۴ ، ۲۳:۵۷
sara molafathi